Fri frakt inom Sverige

VARUKORG (0)
Summa inkl. moms: :-
 
Stäng/Fortsätt
Till kassan
Exklusivt

Produktbeskrivning

Den klassiska stolen Sjuan, eller Serie 7™ är designad av Arne Jacobsen 1955 och är den överlägset mest populära och sålda stolen i Fritz Hansen's sortiment, och kanske även i möbelhistorien. 

 

Sjuan är en vidareutveckling av Myran™ med sin formpressade fanér.  Stolen är den produkt i Fritz Hansen's sortiment som finns i flest utföranden och valmöjligheter.

Fritz Hansen

Fritz Hansen grundades 1872 av visionären och möbelsnickaren med samma namn. Sedan dess har Fritz Hansen blivit ett exklusivt varumärke som är en naturlig del av både dansk och internationell designhistoria. Historien om Fritz Hansen kännetecknas av häpnadsväckande hantverk, unik design och kvalitet. Ledande arkitekter och formgivare från hela världen har genom åren bidragit till samlingen av vackra, tidlösa och funktionella möbler. Bland dessa finns Arne Jacobsen, Poul Kjærholm, Piet Hein, Hans J. Wegner, Kasper Salto och Christian Dell. Med hög kreativitet och skaparvilja har dessa designers med innovativ teknik och nya material formgivit möbelklassiker som bland annat Myran™, Serie 7T™, Ägget™, Svanen™, Liljan™ och Kinastolen™. Varje detalj i sortimentet av t.ex. stolar, fåtöljer, soffor, bord, lampor och pallar är noga genomtänkt och med en hög finish som har stor del i utseendet. En möbel från Fritz Hansen garanterar utöver ett mervärde i sin inredning en tidlös, värdefull design och en historia värd att prata om.

Sjuan 3107 Black Edition

Stol

5.495:-
Ord. pris: 8.605:-
Sjuan 3107 Black Edition från Fritz Hansen är framtagen exklusivt för Länna Möbler. Detta helsvarta specialutförande har stomme i svartfärgad ask, framsidesklädsel i svart Basic-läder och svartlackade ben. Erbjudandet gäller endast under en begränsad period och kan ej kombineras med andra erbjudanden.

Produktinformation

 • Varumärke:

  Fritz Hansen
 • Mått:

  Bredd: 50 cm
  Djup: 52 cm
  Höjd: 80,5 cm
  Sitthöjd: 46,5 cm
 • Design:

  Arne Jacobsen
 • Material:

  Svartfärgad ask, läder svart Basic, ben i svartlackerat (190) stål
 • Leveranstid:

  Ca 2 veckor
 • Prod. id.:

  47728

Produktskiss

Liknande produkter