Fri frakt inom Sverige

VARUKORG (0)
Summa inkl. moms: :-
 
Stäng/Fortsätt
Till kassan
Välj utförande
Medium
935:-
Large
1.875:-

Produktbeskrivning

Materialism Oil Candle, doftljus från Tom Dixon. Ett mystiskt flerfärgat kärl innehållande en uppfriskande doftblandning av eteriska oljor. Varje behållare är unik, och ljusets reflektion mot ytan skapar den glänsande effekten av en trollsländas vinge eller bensin på vatten. Oljeljuset innehåller hela åtta procent parfym, till skillnad från andra doftljus där snittmängden ligger mellan 1-3 procent, vilket ger en starkare doft som håller länge. Ljuset öppnar upp i en doft av cypress, med ett hjärta av guaiacträ och basnoter av storax.

Tom Dixon

Det brittiska designmärket Tom Dixon grundades 2002 av Tom Dixon och David Begg med fokus på belysning och möbler. Med ett stort engagemang för innovation och ett mål att återuppliva den brittiska möbelindustrin är märket Tom Dixon inspirerat av det unika arvet, det individualistiska nyskapandet och den robusta, raka ingenjörskonsten som är så typisk för de brittiska öarna.

 

Tom Dixons produkter har förvärvats av världens mest kända museum och finns nu i permanenta utställningar över hela världen från Victora & Albert Museum till museer i New York, Boston, Paris och Tokyo. Tom Dixon tilldelades Order of the British Empire 2001 och utsågs till Designer of the Year 2008 av Architektur & Wohnen Magazine.

Materialism Oil Candle Medium

Doftljus

935:-
Ord. pris: 935:-

Produktinformation

 • Varumärke:

  Tom Dixon
 • Mått:

  Ø: 9 cm
  Höjd: 9,5 cm
 • Design:

  Tom Dixon
 • Material:

  Glas, paraffinvax
 • Leveranstid:

  Beräknad leverans ca 4–6 veckor
 • Övrigt:

  Brinntid: ca 40 timmar
 • Prod. id.:

  50275 / 50273
Visa fler produkter
Liknande produkter