Fri frakt inom Sverige

VARUKORG (0)
Summa inkl. moms: :-
 
Stäng/Fortsätt
Till kassan
Välj utförande
Vit/Natur
890:-
Svart/Svart
890:-

Produktbeskrivning

Betjänten, bricka formgiven av Alexander Lervik för Tingest. Denna eleganta lilla bricka är den perfekta platsen för att lägga av sig nycklar, plånbok och telefon. Brickan är klädd med skinn på insidan för att skona ytan på mobiltelefonen, samtidigt som skinn också är ett material som slits med värdighet. Hörnen på brickan är utskurna av två skäl; dels för att skapa en skåra för sladden till mobilladdaren, dels av rent estetiska skäl, brickan blev vackrare med öppna hörn.

Tingest

Tingest motto är att erbjuda gamla hantverkstraditioner i modern form till en rimlig penning. Sortimentet består av inredningsdetaljer som inspirerats av den skandinaviska naturen och svenska landskap. Produkterna tillverkas i Sverige av omsorgsfullt utvalda hantverkare i naturliga material och med en grundtanke på miljön. Vid lanseringen av Tingest 2013 ingick sju produkter, alla ritade av formgivaren Alexander Lervik. Att rita och producera egna produkter var länge hans dröm - nu är den verklighet. Resultatet är ett sortiment av exklusiva och designstarka produkter med fokus på gediget hantverk och hållbarhet.

Betjänten Vit/Natur

Bricka

890:-
Ord. pris: 890:-

Produktinformation

 • Varumärke:

  Tingest
 • Mått:

  Bredd: 29 cm
  Djup: 21 cm
  Höjd: 2 cm
 • Design:

  Alexander Lervik
 • Material:

  Lackerat stål, skinn
 • Leveranstid:

  Ca 2-10 dagar
 • Leveranstider under sommaren:

  Många av våra leverantörer håller stängt över sommaren varför leveranstider av en del beställningsvaror kan förlängas med 3–4 veckor. Även slutsålda lagervaror kan påverkas.
 • Prod. id.:

  38356 / 38354
Visa fler produkter
Liknande produkter