Fri frakt inom Sverige

VARUKORG (0)
Summa inkl. moms: :-
 
Stäng/Fortsätt
Till kassan
Välj utförande
Small Moss Green
315:-
Large Blue
690:-

Produktbeskrivning

Brickan Coupled Tray Round förenar en senromantisk design med Ferm Livings moderna uttryck. Placera stearinljus eller små dekorationer på och se hur ljuset reflekteras ut i rummet genom den antikbehandlade spegeln.

 

Coupled Tray Round finns i två olika färger – Moss Green och Blue. Se även de ovala brickorna Coupled Tray Oval i samma färger.  

ferm LIVING

Ferm Living har sitt ursprung i en grafisk designbyrå i Århus, Danmark, och grundades av Trine Andersen 2005. Företaget gick från att vara en grafisk designbyrå till ett företag som designar och säljer livsstilsprodukter när Trine inredde sitt hus. Hon letade efter grafisk tapet, men bara kunde inte hitta rätt mönster - och när hon väl hade hittat det, var det alldeles för dyrt. Trine beslutade att andra människor förmodligen kände på samma sätt, så hon bestämde sig för att ta det på sig att skapa grafiskt tapetmönster till ett överkomligt pris. I februari 2006 kom den allra första tapetkollektion, och sedan dess har saker och ting har gått snabbt! Ferm Living arbetar nu på många marknader runt om i världen och har agenter/distributörer i Australien, USA, Finland, Nederländerna, Storbritannien, Spanien, Frankrike, Italien, Sverige och Japan.

Coupled Tray Round Small Moss Green

Bricka

315:-
Ord. pris: 315:-

Produktinformation

 • Varumärke:

  ferm LIVING
 • Mått:

  Ø: 16 cm
  Höjd: 3,2 cm
 • Material:

  Antikt spegelglas med pulverlackerad metallram
 • Leveranstid:

  Lagervara från juni 2017
 • Prod. id.:

  51015 / 51013
Passar bra till
Visa fler produkter
Liknande produkter