Fri frakt inom Sverige

VARUKORG (0)
Summa inkl. moms: :-
 
Stäng/Fortsätt
Till kassan
Välj utförande
W152 B1
3.985:-
W152 B2
4.065:-

Välj färg

Produktbeskrivning

Lampan W152 från Wästberg lanserades under Stockholms möbel- och belysningsmässa 2015 och fick då mycket uppmärksamhet. W152 är ett samarbete mellan Wästberg och den brittiska designstudion Industrial Facility som består av Sam Hecht och Kim Colin. Lampan finns med två olika skärmar som ger olika ljuskäglor, där ljuskäglan från B2 är mer nedåtriktad och koncentrerad. Själva ljuskällan är roterbar oändligt antal varv och ger behaglig läsbelysning. På foten finns tre USB-kontakter som kan användas för att ladda önskade tillbehör, till och med med så hög spänning som en laptop. Perfekt i hallen, på kontoret, i sovrummet eller på annan plats där man behöver både ljuskälla och laddningsstation. 

 

W152 går även att montera på väggen. Välj mellan två olika färger – anodiserad svart eller anodiserad naturlig aluminium.  

Wästberg

I en anonym lagerlokal i Helsingborg tillverkas och skickas prisbelönta lampor världen över. Ända sedan starten 2008 har Wästberg lockat till sig de främsta formgivarna – som Ilse Crawford, Nendo, Inga Sempé, Jonas Lindvall och David Chipperfield. 

 

Grundaren Magnus Wästberg säger att hans filosofi bygger på att dämpa allmänbelysningen och använda direkt belysning där det behövs istället. Det hela började under uppväxten då fadern Hasse Larsson drev belysningsföretaget Vidilux hemma i Helsingborg. Magnus Wästberg följde med på mässor och kundbesök ute i Europa och lärde sig mycket om det ingenjörsinriktade sättet att skapa bra arbetsbelysning, där tekniken och mekaniken var nummer ett. I Wästberg har han förenat detta arv med mjukare värden, som det emotionella och det estetiska. 

Busby W152 B1

Bordslampa

3.985:-
Ord. pris: 3.985:-

Produktinformation

 • Varumärke:

  Wästberg
 • Mått:

  Bredd: 16 cm
  Djup: 7 cm
  Höjd: 23 cm
 • Design:

  Industrial Facility (Sam Hecht & Kim Colin)
 • Material:

  Aluminium
 • Leveranstid:

  Ca 2–3 veckor
 • Ljuskälla/ sockel:

  6W LED 2700K
 • Ljuskälla ingår:

  Ja
 • Prod. id.:

  43892 / 43893

Produktskiss

Visa fler produkter
Liknande produkter