Fri frakt inom Sverige

VARUKORG (0)
Summa inkl. moms: :-
 
Stäng/Fortsätt
Till kassan
Välj utförande
Svart
3.365:-
Vit
3.365:-
Opal
3.365:-

Produktbeskrivning

Verner Panton designade Panthella i samarbete med Louis Poulsen 1971. Panthella MINI är en mindre version av bordslampan Panthella och bygger på Verner Pantons ursprungliga ritningar. Lampans metallskärm är vit på insidan och riktar ljuset nedåt, där trumpetfoten reflekterar det uppåt och ut i rummet. Miniversionen av Panthella har tre ljusnivåer och uppdaterad med den senaste LED-tekniken.

Louis Poulsen

I över 70 år har danska Louis Poulsen samarbetat med framsynta formgivare och arkitekter för att producera innovativa belysningslösningar för byggnader och dess närmsta omgivning. Den unika designen, hantverket och den höga kvalitén hos Louis Poulsen's armaturer återfinns i projekt runt om i hela världen.

 

Den revolutionära filosofin hos Poul Henningsen, skapare av en rad genialiska belysningslösningar samt ett nära samarbete med arkitekter och formgivare har befäst Louis Poulsens kunnande. Flera av deras produkter har redan blivit "konstverk" eller klassiker, inte bara på grund av sin design, utan även på grund av sitt unika, ovanliga och exceptionella ljus

 

Louis Poulsen har som affärskoncept att utveckla, tillverka och marknadsföra belysningsprodukter med hög kvalitet och funktionell design till byggnader och bebyggda områden. Deras belysnings armaturer är berömda för sin originalitet, enkelhet och exceptionella ljusbehandling. Belysningsfilosofin bakom Louis Poulsens produkter utgår från tre nyckelord: funktion, komfort och atmosfär. Tillsammans lägger de grunden till ett brett produktsortiment på både den professionella och den privata marknaden.

Panthella MINI Svart

Bordslampa

3.365:-
Ord. pris: 3.365:-

Gåva på köpet

Just nu erbjuder vi en gåva vid köp över 10.000:-. Gåvan är "Ilse Vas Small" från Georg Jensen (värde 839:-).

Produktinformation

 • Varumärke:

  Louis Poulsen
 • Mått:

  Ø: 25 cm
  Höjd: 33,5 cm
 • Design:

  Werner Panton
 • Material:

  Akrylplast
 • Leveranstid:

  Lagervara
 • Leveranser jul och nyår:

  Sista beställningsdag av lagervaror för leverans innan julafton är 17 december. Vi reserverar oss mot eventuell slutförsäljning. Många av våra leverantörer håller stängt under jul- och nyårshelgerna varför vissa leveranstider på beställningsvaror samt slutsålda lagervaror kan påverkas.
 • Dimmer:

  Ja (i tre ljusnivåer)
 • Kabel:

  Ca 2 m
 • Prod. id.:

  48559 / 48560
Visa fler produkter
Liknande produkter