Fri frakt inom Sverige

VARUKORG (0)
Summa inkl. moms: :-
 
Stäng/Fortsätt
Till kassan

Välj utförande läder

 

Välj utförande underrede

 

Välj utförande skruvhuvuden

 

Produktbeskrivning

NEB High Stool är en stilren barpall med grafisk design formgiven av Per Söderberg. Barpallen tillhör kollektionen No Early Birds och har karaktäristiskt korsade ben i pulverlackad metall och en sits i vegetabiliskt Tärnsjöläder. Skruvarna som används till monteringen är fullt synliga och bidrar till pallens elegans. 

No Early Birds

No Early Birds är en tidlös kollektion designad och producerad av Per Söderberg. "Min filosofi är att göra medveten design med ett signifikant uttryck av taktila och hållbara material" säger Söderberg. Kollektionen består av ett begränsat antal delar som skapar ett komplett utbud av produkter. Genomtänkta detaljer och enkel montering har varit ledord genom hela designprocessen. Per Söderberg har en master i design från Domus Academy i Milano och kollektionen No Early Birds lanserades 2010. Samtlig produktion sker i Sverige. 

NEB High Stool

Barpall

4.450:-
Ord. pris: 4.450:-

Gåva på köpet

Just nu erbjuder vi en gåva vid köp över 10.000:-. Gåvan är "Ilse Vas Small" från Georg Jensen (värde 839:-).

Produktinformation

 • Varumärke:

  No Early Birds
 • Mått:

  Bredd: 45 cm
  Djup: 40 cm
  Höjd: 70 cm
 • Design:

  Per Söderberg
 • Material:

  Vegetabiliskt Tärnsjöläder, pulverlackad metall
 • Leveranstid:

  Ca 6–8 veckor
 • Leveranser jul och nyår:

  Sista beställningsdag av lagervaror för leverans innan julafton är 17 december. Vi reserverar oss mot eventuell slutförsäljning. Många av våra leverantörer håller stängt under jul- och nyårshelgerna varför vissa leveranstider på beställningsvaror samt slutsålda lagervaror kan påverkas.
 • Prod. id.:

  48256
Visa fler produkter
Liknande produkter