Fri frakt inom Sverige

VARUKORG (0)
Summa inkl. moms: :-
 
Stäng/Fortsätt
Till kassan
Välj utförande
Blårandigt
2.015:-
Rosarandigt
2.015:-
Linne Natur
2.015:-

Produktbeskrivning

Det charmiga draperiet förvandlar barnens säng till ett spännande krypin, som gjort för lek och mysiga bokstunder. Draperiet är anpassat för Seaside låg loftsäng men kan även monteras på Seaside våningssäng. Draperiet har en dörr, ett fönster och en bred ficka för förvaring. Levereras med upphäng.

Oliver Furniture

Danska Oliver Furniture har gjort sig kända som en genuin tillverkare av enkla, skandinaviska möbler för både barn och vuxna. Möblerna är formgivna av den erkände designern Søren Rørbæk. Grundidéerna till designen hämtar han från den traditionella, skandinaviska möbeltillverkningen. År 2003 tog man på Oliver Furniture fram en romantisk samling trämöbler för vuxna. Följande år, 2004, introducerade man därtill en charmig barnkollektion innehållande ett stort urval av möbler i samma stil som den vuxna kollektionen. Oliver Furniture har sedan dess rönt stora framgångar och finns idag representerade i hela Skandinavien och i Europa.

Draperi till Seaside Blårandigt

Tillbehör till Seaside låg loftsäng

2.015:-
Ord. pris: 2.015:-

Gåva på köpet

Just nu erbjuder vi en gåva vid köp över 10.000:-. Gåvan är "Ilse Vas Small" från Georg Jensen (värde 839:-).

Produktinformation

 • Varumärke:

  Oliver Furniture
 • Design:

  Oliver Furniture
 • Material:

  100% bomull
 • Leveranstid:

  Ca 4–8 veckor
 • Leveranser jul och nyår:

  Sista beställningsdag av lagervaror för leverans innan julafton är 17 december. Vi reserverar oss mot eventuell slutförsäljning. Många av våra leverantörer håller stängt under jul- och nyårshelgerna varför vissa leveranstider på beställningsvaror samt slutsålda lagervaror kan påverkas.
 • Övrigt:

  Tål maskintvätt max 40°C
 • Prod. id.:

  42406 / 42402
Passar bra till
Visa fler produkter
Liknande produkter