Fri frakt inom Sverige

VARUKORG (0)
Summa inkl. moms: :-
 
Stäng/Fortsätt
Till kassan
Välj utförande
Vit
7.145:-
Vit/Ek
7.799:-

Lägg till madrass

 

Produktbeskrivning

Wood, en stilren och praktisk spjälsäng från Oliver Furniture med ett flexibelt system tänkt att följa barnets utveckling. Sängbotten har två olika lägen, det går att ta bort spjälor och göra kryphål för det lite större barnet och samtliga spjälor på ena långsidan kommer dessutom med i en lägre variant. Denna spjälsäng är tidlös och vacker men modern på samma gång.

 

Sängen är tillverkad i lackad massiv björk och MDF och finns i två varianter, den ena helt i vitt och den andra med detaljer i massiv vitoljad ek. Madrass, som bör ha rundade hörn, ingår ej. 

 

Oliver Furnitures madrass till Wood är Öko-Tex certifierad och tillverkas endast av naturmaterial och är helt fri från kemikalier. Madrassen är en kombination av ren naturlatex, certifierade kokosfibrer, ull från Nya Zeeland och bomull. Naturmaterialen gör att madrassen andas vilket ger den antibakteriell funktion. Ena sidan är fastare och den andra är mjukare. Överdraget kan tvättas i maskin.

 

Sängen är en del av den exklusiva kollektionen Wood, formgiven för att lyfta fram den naturliga skönheten i trä som material.   

Oliver Furniture

Danska Oliver Furniture har gjort sig kända som en genuin tillverkare av enkla, skandinaviska möbler för både barn och vuxna. Möblerna är formgivna av den erkände designern Søren Rørbæk. Grundidéerna till designen hämtar han från den traditionella, skandinaviska möbeltillverkningen. År 2003 tog man på Oliver Furniture fram en romantisk samling trämöbler för vuxna. Följande år, 2004, introducerade man därtill en charmig barnkollektion innehållande ett stort urval av möbler i samma stil som den vuxna kollektionen. Oliver Furniture har sedan dess rönt stora framgångar och finns idag representerade i hela Skandinavien och i Europa.

Wood Vit

Spjälsäng

7.145:-
Ord. pris: 7.145:-

Produktinformation

 • Varumärke:

  Oliver Furniture
 • Mått:

  Bredd: 76 cm
  Längd: 146 cm
  Höjd: 94 cm
 • Design:

  Søren Rørbæk
 • Material:

  Lackad massiv björk, MDF
 • Leveranstid:

  Beräknad leverans ca 3–6 veckor
 • Montering:

  Produkten levereras omonterad.
 • Tillbehör:

  Köp till madrass
 • Övrigt:

  Madrass och sängkläder ingår ej
 • Prod. id.:

  36871 / 36869
Visa fler produkter
Liknande produkter