Fri frakt inom Sverige

VARUKORG (0)
Summa inkl. moms: :-
 
Stäng/Fortsätt
Till kassan

Lägg till madrass

 

Produktbeskrivning

Vimmerby, en stabil säng i massiv vitlaserad furu från svenska Mavis som växer med uppgiften. Med några enkla handgrepp anpassar du längden från 125 till 205 cm. Ribbotten ingår. Vejby sänglåda finns som tillbehör. Även madrass finns att köpa till (mått; bredd 80 cm x längd 120 cm + 80 cm x höjd 9 cm). 

Mavis

Mavis är ett nytt varumärke som har tillverkat möbler sedan 1917 under namnet Bröderna Johansson. Att säga att de kan möbler är ingen överdrift. Detaljer, funktioner och hållbarhet, alla delar som gör en bra möbel helt enkelt, borgar för god kvalitet. Under årens lopp har de många gånger haft idéer om sängar och andra möbler som de skulle vilja göra, men som inte passat in i tillverkningen. Till slut tog de steget fullt ut. Ivrigt påhejade av en nya kraft, en ung småländsk möbelfantast som jobbat sig genom en stor del av världen - Europa, USA, Canada och Fjärran Östern. Enkla trygga, gedigna men ändå med en alldeles egen stil. Präglat av historia och ideal, men samtidigt lite mer frisläppta när de nu också kan jobba ihop med andra tillverkare runt om i världen. Sängar och möbler för sovrummet. Made in our world, med hjärtat i Sverige och Småland; Mavis av och med Bröderna Johansson.

Vimmerby

Växasäng

3.295:-
Ord. pris: 3.295:-

Gåva på köpet

Just nu erbjuder vi en gåva vid köp över 10.000:-. Gåvan är "Ilse Vas Small" från Georg Jensen (värde 839:-).

Produktinformation

 • Varumärke:

  Mavis
 • Mått:

  Bredd: 91 cm
  Höjd: 70 cm
  Längd: 125-205 cm
 • Design:

  Mavis
 • Material:

  Massiv furu
 • Leveranstid:

  Ca 1–2 veckor
 • Leveranser jul och nyår:

  Sista beställningsdag av lagervaror för leverans innan julafton är 17 december. Vi reserverar oss mot eventuell slutförsäljning. Många av våra leverantörer håller stängt under jul- och nyårshelgerna varför vissa leveranstider på beställningsvaror samt slutsålda lagervaror kan påverkas.
 • Övrigt:

  Bäddmadrassmått:80x120/200 cm, Ribbotten ingår
 • Prod. id.:

  7701
Komplettera med
Visa fler produkter
Liknande produkter