Fri frakt inom Sverige

VARUKORG (0)
Summa inkl. moms: :-
 
Stäng/Fortsätt
Till kassan
Välj utförande
Vitlackerad
(5.495:-) 4.990:-

Lägg till sänglåda

Produktbeskrivning

Lisa våningsäng från Mavis i vitlackerad furu. Lisa är en våningssäng som tål att slitas på. Bäddmåttet är 90x200 cm. Stege och ribbotten ingår. Madrasser och Lanna sänglåda finns att köpa som tillbehör. 

Mavis

Mavis är ett nytt varumärke som har tillverkat möbler sedan 1917 under namnet Bröderna Johansson. Att säga att de kan möbler är ingen överdrift. Detaljer, funktioner och hållbarhet, alla delar som gör en bra möbel helt enkelt, borgar för god kvalitet. Under årens lopp har de många gånger haft idéer om sängar och andra möbler som de skulle vilja göra, men som inte passat in i tillverkningen. Till slut tog de steget fullt ut. Ivrigt påhejade av en nya kraft, en ung småländsk möbelfantast som jobbat sig genom en stor del av världen - Europa, USA, Canada och Fjärran Östern. Enkla trygga, gedigna men ändå med en alldeles egen stil. Präglat av historia och ideal, men samtidigt lite mer frisläppta när de nu också kan jobba ihop med andra tillverkare runt om i världen. Sängar och möbler för sovrummet. Made in our world, med hjärtat i Sverige och Småland; Mavis av och med Bröderna Johansson.

Lisa Vitlackerad

Våningssäng

4.990:-
Ord. pris: 5.495:-

Gåva på köpet

Just nu erbjuder vi en gåva vid köp över 10.000:-. Gåvan är "Ilse Vas Small" från Georg Jensen (värde 839:-).

Produktinformation

 • Varumärke:

  Mavis
 • Mått:

  Bredd: 100 cm
  Höjd: 137 cm
  Längd: 207 cm
 • Design:

  Mavis
 • Material:

  Massiv furu
 • Leveranstid:

  Ca 2-4 veckor
 • Leveranser jul och nyår:

  Sista beställningsdag av lagervaror för leverans innan julafton är 17 december. Vi reserverar oss mot eventuell slutförsäljning. Många av våra leverantörer håller stängt under jul- och nyårshelgerna varför vissa leveranstider på beställningsvaror samt slutsålda lagervaror kan påverkas.
 • Övrigt:

  Bäddmått:90x200 cm. Ribbotten ingår
 • Prod. id.:

  37037 / 7699
Komplettera med
Visa fler produkter
Liknande produkter