Fri frakt inom Sverige

VARUKORG (0)
Summa inkl. moms: :-
 
Stäng/Fortsätt
Till kassan
Välj utförande
152 cm
12.595:-
180 cm
13.995:-

Produktbeskrivning

Bänken England har en kraftfull konstruktion och är i stort sett outslitlig. Den klassiska, engelskinspirerade designen gör bänken till en elegant möbel både i trädgården och på terrassen. Samtidigt är den med sin kombination av slitstyrka och elegans idealisk i det offentliga rummet.

 

De flesta av Skageraks möbler tillverkas av teak, dels för att teaken har ett tilltalande utseende men även tack vare dess goda egenskaper. Träet har vackra färgskiftningar i mörka och gyllene toner. Den höga halten av naturligt impregnerande oljor gör teaken motståndskraftig mot röta och svampangrepp. Därför är teak ett idealiskt material för både inom- och utomhusmöbler. Jämfört med många andra material har trä många goda egenskaper när det gäller koldioxid och vårt klimat, eftersom det är en förnybar resurs. 

Skagerak

Skagerak tillverkar möbler för generationer, med hållbarhet både i formgivning och material. Detta tillsammans med deras erkända miljömedvetenhet är något som genomsyrar hela verksamheten. Företaget är grundat och har sitt säte på norra Jylland i Danmark och inspireras av miljöerna kring Skagen. Skagerak är sedan 1800-talet mest kända för att tillverka utemöbler, men har med åren även lagt till möbler för inomhusbruk i sortimentet. Det som kännetecknar Skagerak historiskt är deras trämöbler, främst i massiv teak,  men idag producerar de även möbler i konstrotting, stål och plast.

England 152 cm

Soffa

12.595:-
Ord. pris: 12.595:-

Produktinformation

 • Varumärke:

  Skagerak
 • Mått:

  Bredd: 152 cm
  Djup: 63 cm
  89 cm
 • Material:

  Massiv teak
 • Leveranstid:

  Ca 1–2 veckor
 • Prod. id.:

  23028 / 23026
Passar bra till
Visa fler produkter
Liknande produkter