Fri frakt inom Sverige

VARUKORG (0)
Summa inkl. moms: :-
 
Stäng/Fortsätt
Till kassan
Välj utförande
Oljad Ek
4.480:-
Teak
5.850:-
Vit
4.680:-

Lägg till dyna

Produktbeskrivning

Ta en paus i syrenbersån. Slå dig ner i ett stycke caféhistoria och njut av ett glas hallonsaft. Bryggerisoffan från Grythyttan passar utmärkt som solitär på en avlägsen plats i trädgården. Eller i kombination med Bryggeribordet. Stativet är förzinkat och soffan är enkel att förvara då den är fällbar.

 

Ladda ner Grythyttans skötselråd här.  

Grythyttan Stålmöbler

Familjen Lindqvist i Grythyttan har gått från hästskor till stålmöbler. Smeden Carl Lindqvist började 1895 tillverka hästskor. Hans smide blev mycket eftertraktat i bygden eftersom kvalitetstänkandet var stort redan då. Sonen Artur följde sedan i faderns fotspår men drevs av visioner som låg bortom det traditionella smidet.

 

Arturs idéer inspirerades av "funkisens" tanke; att skapa funktionella och vackra ting i människors vardag. Till Stockholmsutställningen 1930 ritade och tillverkade Artur den numera klassiska stolen A2 av hästskostål. A2-stolen följdes upp med ett fullt möbelprogram för trädgården. Under 40- och 50-talet växte Grythyttan Stålmöbler i popularitet och Arturs son Örjan tog över driften. Möblerna blev synonyma med kvalitet och tradition och hur många har inte gungat i en A2 i mormors trädgård.

 

Idag är det fjärde generationen Lindqvist genom Karl som driver företaget i samma anda. Farfar Arturs gamla devis känns ständigt aktuell "Då ni köper Grythyttans sommarmöbel är Eder möbelfråga löst för många år framåt".

Bryggeri Soffa Oljad Ek

Soffa

4.480:-
Ord. pris: 4.480:-

Produktinformation

 • Varumärke:

  Grythyttan Stålmöbler
 • Mått:

  Bredd: 120 cm
  Djup: 50 cm
  Höjd: 84 cm
  Sitthöjd: 45 cm
 • Design:

  Örjan Lindqvist
 • Material:

  Förzinkat stål/ek
 • Leveranstid:

  Lagervara
 • Övrigt:

  Fällbar
 • Prod. id.:

  219 / 216
Komplettera med
Passar bra till
Visa fler produkter
Liknande produkter