Fri frakt inom Sverige

VARUKORG (0)
Summa inkl. moms: :-
 
Stäng/Fortsätt
Till kassan
Välj utförande
Svartlackad
2.895:-
Obehandlad
2.695:-
Jubilee
5.695:-

Produktbeskrivning

Möbelserien Georg från danska Skagerak gör det möjligt att möblera hallen och andra delar av hemmet på ett funktionellt och samtidigt stilfullt sätt. Serien innehåller klädhängare, galgar, pall, bänk, konsolbord, skrivbord, matbord, barpallar samt två speglar. Samtliga tillverkade i massiv ek och vissa med detaljer i naturmaterial såsom ull och läder.

 

Möbelserien, som är formgiven av Christina Liljenberg Halstrøm, har sedan lanseringen 2012 tilldelats flera internationella designpriser. Seriens uttryck är en blandning av skandinavisk sensualitet och japansk minimalism.

 

Georg Pall finns i obehandlad ek och svartlackad ek.  

Skagerak

Skagerak tillverkar möbler för generationer, med hållbarhet både i formgivning och material. Detta tillsammans med deras erkända miljömedvetenhet är något som genomsyrar hela verksamheten. Företaget är grundat och har sitt säte på norra Jylland i Danmark och inspireras av miljöerna kring Skagen. Skagerak är sedan 1800-talet mest kända för att tillverka utemöbler, men har med åren även lagt till möbler för inomhusbruk i sortimentet. Det som kännetecknar Skagerak historiskt är deras trämöbler, främst i massiv teak,  men idag producerar de även möbler i konstrotting, stål och plast.

Georg Stool Svartlackad

Pall

2.895:-
Ord. pris: 2.895:-

Produktinformation

 • Varumärke:

  Skagerak
 • Mått:

  Bredd: 45 cm
  Djup: 32 cm
  Höjd: 45 cm
 • Design:

  Christina Liljenberg Halstrøm
 • Material:

  Massiv ek, ulltyg, lädersnodd
 • Leveranstid:

  Beräknad leverans ca 2 veckor
 • Prod. id.:

  38103 / 38102
Passar bra till
Visa fler produkter
Liknande produkter