Fri frakt inom Sverige

VARUKORG (0)
Summa inkl. moms: :-
 
Stäng/Fortsätt
Till kassan
Välj utförande
Teak
(7.195:-) 6.476:-
Ek
(7.195:-) 6.476:-
Svart
(7.495:-) 6.746:-

Produktbeskrivning

Den stilrena Cutter-serien började som en motvikt till den nostalgiska och romantiska designen som under många år varit normen för trädgårdsbänkar i trä. Designern Niels Hvass fokuserade därför i sin formgivning på det rena, enkla och skulpturala uttrycket och skapade en bänk som är så markant i sitt formspråk och har en sådan bred användning att den i dag hör till några av Skageraks mest populära möbler.  

 

Med avstamp i en enkel bänk har Cutter-designen löpande vidareutvecklats så att serien i dag består av en rad vackert designade bruksprodukter för hela bostaden. Teak, ek och rostfritt stål är de genomgående materialen, och det exklusiva utförandet vittnar om ett kompromisslöst och anrikt hantverk. 

Skagerak

Skagerak tillverkar möbler för generationer, med hållbarhet både i formgivning och material. Detta tillsammans med deras erkända miljömedvetenhet är något som genomsyrar hela verksamheten. Företaget är grundat och har sitt säte på norra Jylland i Danmark och inspireras av miljöerna kring Skagen. Skagerak är sedan 1800-talet mest kända för att tillverka utemöbler, men har med åren även lagt till möbler för inomhusbruk i sortimentet. Det som kännetecknar Skagerak historiskt är deras trämöbler, främst i massiv teak,  men idag producerar de även möbler i konstrotting, stål och plast.

Cutter 120 Teak

Bänk

6.476:-
Ord. pris: 7.195:-

Produktinformation

 • Varumärke:

  Skagerak
 • Mått:

  Bredd: 121 cm
  Djup: 40 cm
  Höjd: 43,5 cm
 • Design:

  Niels Hvass
 • Material:

  Teak
 • Leveranstid:

  Beräknad leverans ca 2 veckor
 • Prod. id.:

  23280 / 23277
Passar bra till
Liknande produkter