Fri frakt inom Sverige

VARUKORG (0)
Summa inkl. moms: :-
 
Stäng/Fortsätt
Till kassan
Välj utförande
Svart
899:-
Vit
899:-

Produktbeskrivning

Towel Bar, handdukshängare från serien Norm Bath från Menu.

 

Norm Bath, rena former för ditt badrum. Lätta, uniforma linjer med rundad bas skapar en badrumsserie med en självklar elegans. Serien innehåller allt du behöver för att skapa ett enhetligt uttryck i ditt badrum. Med funktionella detaljer är serien Norm Bath lika stilren som den är hygiensik och användarvänlig.

Menu

Det danska designföretaget Menu har som mål att skapa innovativa, användarvänliga och multifunktionella produkter utan att göra avkall på den skandinaviska enkelheten med den tidlösa estetik som Menu har blivit kända för. Menu har många erkända formgivare under sitt tak som alla hjälper till att bidra till Menu's vision. Tänk enkelhet, användarvänlighet och prismedveten produktion. Rena linjer med fokus på hantverksskicklighet och funktion. En palett av naturnära färger och varma toner. Modern, diskret och hantverksmässig minimalism.

Norm Bath Towel Bar Svart

Handdukshängare

899:-
Ord. pris: 899:-

Gåva på köpet

Just nu erbjuder vi en gåva vid köp över 10.000:-. Gåvan är "Ilse Vas Small" från Georg Jensen (värde 839:-).

Produktinformation

 • Varumärke:

  Menu
 • Mått:

  Längd: 60 cm
  Djup: 7 cm
  Höjd: 3,5 cm
 • Design:

  Norm Architects
 • Material:

  Aluminium, zinklegering
 • Leveranstid:

  Ca 2-10 dagar
 • Leveranser jul och nyår:

  Sista beställningsdag av lagervaror för leverans innan julafton är 17 december. Vi reserverar oss mot eventuell slutförsäljning. Många av våra leverantörer håller stängt under jul- och nyårshelgerna varför vissa leveranstider på beställningsvaror samt slutsålda lagervaror kan påverkas.
 • Prod. id.:

  33735 / 33733
Visa fler produkter
Liknande produkter