Fri frakt inom Sverige

VARUKORG (0)
Summa inkl. moms: :-
 
Stäng/Fortsätt
Till kassan
Nyheter från Tom Dixon | Tom Dixon kommer i höst med en rad spännande nyheter. Bulb är en överdimensionerad energisnål lampa, formgiven som en reaktion på avvecklingen av glödlampor och de estetiskt oattraktiva CFL-ersättarna. Bulb kan användas individuellt eller som del av de tre nya stålljuskronorna från Tom Dixon.

Nyheter från Tom Dixon

Tom Dixon kommer i höst med en rad spännande nyheter. Bulb är en överdimensionerad energisnål lampa, formgiven som en reaktion på avvecklingen av glödlampor och de estetiskt oattraktiva CFL-ersättarna. Bulb kan användas individuellt eller som del av de tre nya stålljuskronorna från Tom Dixon.

Storsäljaren Beat Shade kommer nu även i högblank vit. En annan intressant nyhet är Orb - en sfärisk hängande armatur av glas, inspirerad av den klassiska lampskärmen av glas. Det brittiska designmärket Tom Dixon grundades 2002 av Tom Dixon och David Begg med fokus på belysning och möbler. Med ett stort engagemang för innovation och ett mål att återuppliva den brittiska möbelindustrin är märket Tom Dixon inspirerat av det unika arvet, det individualistiska nyskapandet och den robusta, raka ingenjörskonsten som är så typisk för de brittiska öarna. 

Se hela sortimentet från Tom Dixon