Fri frakt inom Sverige

VARUKORG (0)
Summa inkl. moms: :-
 
Stäng/Fortsätt
Till kassan
Välj utförande
42x70 cm
(700:-) 350:-
58x100 cm
(900:-) 450:-

Produktbeskrivning

2015 Guide to Buenos Aires - 2015 Guia de la ciudad de Buenos Aires por el Rio de la Plata, affisch från Ehrenstråhle & Wågnert. David Ehrenstråhle har de senaste åren skapat affischer för att hylla några av världens storstäder och Buenos Aires, Argentinas huvudstad, är först ut från Sydamerika. Denna personliga guide visar dig de bästa upplevelserna i en av Latinamerikas mest öppna och levande kulturstäder.

 

Kommer i en begränsad upplaga. Affischerna präglas med ett sigill nertill i högra hörnet samt numreras och signeras för att säkerställa äktheten. 

Ehrenstråhle & Wågnert

Ehrenstråhle & Wågnert är en mångsidig designbyrå som är specialiserad på att skapa fullständiga varumärkesidentiteter. Personerna på byrån har sina bakgrunder i de tre framstående designskolorna Beckmans, Berghs och Konstfack. Ehrenstråhle & Wågnert är förmodligen en av de mest kompletta byråerna i sin storleksklass. Oavsett om det gäller formgivning, fotografi, hemsidor, film, paketering eller produktutveckling så har Ehrenstråhle & Wågnert lösningen. Företagets styrka ligger i att de brinner för just helheten.

2015 Guide to Buenos Aires 42x70 cm

Affisch

350:-
Ord. pris: 700:-

Gåva på köpet

Just nu erbjuder vi en gåva vid köp över 10.000:-. Gåvan är "Ilse Vas Small" från Georg Jensen (värde 839:-).

Produktinformation

 • Varumärke:

  Ehrenstråhle & Wågnert
 • Mått:

  42x70 cm
 • Design:

  David Ehrenstråhle
 • Material:

  160 grams Conqueror papper, svagt texturerat
 • Leveranstid:

  Lagervara med reservation för slutförsäljning.
 • Leveranser jul och nyår:

  Sista beställningsdag av lagervaror för leverans innan julafton är 17 december. Vi reserverar oss mot eventuell slutförsäljning. Många av våra leverantörer håller stängt under jul- och nyårshelgerna varför vissa leveranstider på beställningsvaror samt slutsålda lagervaror kan påverkas.
 • Övrigt:

  Endast affisch, ej inramad
 • Prod. id.:

  38357 / 38358
Visa fler produkter
Liknande produkter