Fri frakt inom Sverige

VARUKORG (0)
Summa inkl. moms: :-
 
Stäng/Fortsätt
Till kassan

Välj tyg

Produktbeskrivning

En soffa har två primära uppgifter; den ska vara skön att sitta i och snygg att se på. Med Sofo har Emma Olbers lyckats få ihop just den ekvationen på ett alldeles perfekt sätt. "Meningen med den här soffan var att skapa en djup, avslappnande stor krypa-upp-i-soffa som ändå inte tar allt för stor plats. Och vad gäller utseendet med smala sidor som går ner förbi botten är tanken att den ska se lätt ut. Snyggt? Döm själv." säger Emma Olbers. 

 

Sofo är tillverkad med stort miljöfokus. Varje detalj är vald med omsorg om det bättre alternativet för både miljön och användaren. Sittplymåerna är vändbara och hela klädseln är avtagbar vilket hjälper soffan att leva under längre tid. 

 

Förutom 3-sitssoffa finns Sofo även som modulsoffa. Välj bland ett flertal olika tyger.  

Ire Möbel

Sedan starten 1939 har Ire Möbel gjort den sparsmakade designen och de raka linjerna till sitt signum. Ires möbler har dessutom en ovanligt god förmåga att stå emot tidens tand - såväl kvalitetsmässigt som estetiskt. I sortimentet finns idag bäddsoffor, fåtöljer, soffbord och soffor designade av Emma Olbers, Carl-Henrik Spak och Bengt Olof Stavrell. Några av de populära modellerna är fåtöljen Hanna och sofforna Colt, Epoka, Infini och Puzzle.

Sofo

3-sitssoffa

34.490:-
Ord. pris: 34.490:-

Produktinformation

 • Varumärke:

  Ire Möbel
 • Mått:

  Bredd: 220 cm
  Djup: 91 cm
  Höjd: 96 cm
 • Design:

  Emma Olbers
 • Material:

  Trästomme, dymetrol, polyeter, kallskum, fjäder, underrede i vitvaxad ek
 • Leveranstid:

  Beräknad leverans ca 6–8 veckor
 • Prod. id.:

  39842
Visa fler produkter
Liknande produkter