Fri frakt inom Sverige

VARUKORG (0)
Summa inkl. moms: :-
 
Stäng/Fortsätt
Till kassan

Välj tyg/läder

 

Välj ben/medar

 

Lägg till nackstöd i samma klädsel som soffan

 

Produktbeskrivning

Infini är en kombinationsserie med ett stort antal olika moduler, som gör det möjligt för dig att bygga din helt egen variant. Genom att kombinera svängda delar, relaxdelar och vanliga soffdelar kan du anpassa soffan efter det utrymme du har.

Modellen finns självklart också som vanlig soffa i olika storlekar och som fåtölj. Du kan också välja komfort efter eget tycke och smak, högelastiskt kallskum för ett mjukt och skönt sittande, Bultex för ett lite fastare sittande och lite striktare form. 

För att se exempel på kombinationsmöjligheter och benalternativ, ladda ner produktbladet som pdf. Modellen har också ett antal tillbehör såsom nackstöd, tidningsställ, pallar och armstödsskydd.

Ire Möbel

Sedan starten 1939 har Ire Möbel gjort den sparsmakade designen och de raka linjerna till sitt signum. Ires möbler har dessutom en ovanligt god förmåga att stå emot tidens tand - såväl kvalitetsmässigt som estetiskt. I sortimentet finns idag bäddsoffor, fåtöljer, soffbord och soffor designade av Emma Olbers, Carl-Henrik Spak och Bengt Olof Stavrell. Några av de populära modellerna är fåtöljen Hanna och sofforna Colt, Epoka, Infini och Puzzle.

Infini

3-sitssoffa

27.990:-
Ord. pris: 27.990:-

Produktinformation

 • Varumärke:

  Ire Möbel
 • Mått:

  Bredd: 246 cm
  Djup: 90 cm
  Höjd: 80 cm
  Sittdjup: 52 cm
  Sitthöjd: 45 cm
 • Design:

  Carl-Henrik Spak
 • Leveranstid:

  Beräknad leverans ca 6–8 veckor
 • Övrigt:

  Soffan har avtagbar klädsel (gäller ej läderklädsel)
 • Prod. id.:

  4649
Visa fler produkter
Liknande produkter