Fri frakt inom Sverige

VARUKORG (0)
Summa inkl. moms: :-
 
Stäng/Fortsätt
Till kassan
Välj utförande
Helklädd
36.970:-

Välj tyg/läder

Välj utförande ben

Produktbeskrivning

Dini, 3-sitssoffa formgiven av Andreas Engesvik för Fogia. Dini utstrålar stil och kraft i kombination med emotionell komfort. Soffan är perfekt att ligga i, och med sitt generösa djup ger den plats nog åt två personer. Ryggstödet är konstruerat för att lägga upp armen och sittplymåerna är tillverkade av memoryfoam på för extra komfort. Plymåerna har avtagbar klädsel.

Inspirationen till Dini har hämtats från sportbilsvärlden, där ett team formgivare förändrade hela motorvärlden genom sitt nytänkande. Namnet Dini är en hyllning till Marcello Gandini, som konstruerade en av de mest ikoniska superbilarna genom tiderna: Lamborghini Miura.

Dini går att få helt i tyg, helt i läder, eller i en kombination med tyg och läder. Två små sidokuddar ingår.

Fogia

Tillsammans med noga utvalda skandinaviska formgivare har Fogia de senaste trettio åren skapat vackra och genomtänkta möbler till privata hem och publika miljöer runt om i världen. Deras vision är att skapa stilfulla möbler och rum - som tål att älskas länge. Alla möbler från Fogia tillverkas i deras egen fabrik vilket gör att de kontrollerar hela tillverkningsprocessen, från produktidé till kundleverans. De jobbar kontinuerligt med miljöförbättrande åtgärder på alla nivåer inom företaget. Allt de gör genomsyras av en miljömedvetenhet som går hand i hand med deras passion för hållbarhet, hantverkskunnande och material av högsta kvalitet.

Dini Helklädd

3-sitssoffa

36.970:-
Ord. pris: 36.970:-

Produktinformation

 • Varumärke:

  Fogia
 • Mått:

  Bredd: 220 cm
  Djup: 92 cm
  Höjd: 68 cm
  Sitthöjd: 42 cm
  Sittdjup: 58 cm
 • Design:

  Andreas Engesvik
 • Material:

  Stomme av trä och metall, sits av nosagfjäder. Plymåer av fjäderblandning, vadd och polyeter. Ben i metall.
 • Leveranstid:

  Beräknad leverans ca 4–8 veckor
 • Övrigt:

  Avtagbar klädsel på plymåer
 • Prod. id.:

  51334 / 51294
Visa fler produkter
Liknande produkter