Summa inkl. moms: :-
 
Sulje/Jatka
Kassalle
Säilytyskalusteet ja hyllyt / TV-tasot / AK 1350
Välj utförande
Ek Lackad 
Ek Oljad 
Ek Såpad 
Ek Vitoljad 
Ask Såpad
+259:-
Ask Vitoljad
+259:-
Ask Svartbetsad
+3.188:-
Körsbär Lackad
+5.381:-
Körsbär Oljad
+5.381:-
Valnöt Oljad
+5.381:-
Valnöt Lackad
+5.381:-
 

Tuotetiedot

AK 1350 TV-bänk är formgiven av Nissen och Gehl för Naver. TV-bänken har en oval form vilket ger ett nätt intryck samtidigt som hantverket är genuint och konstruktionen mycket genomtänkt med smarta fack och lösningar. AK 1300-serien består av TV-bänk, skåp och sideboard och är tillverkad med största omsorg av massivt trä och rostfritt stål. Det finns ett stort antal olika träslag/ytbehandlingar att välja mellan.

Naver

Hos Naver är filosofin "The elegance of power". En filosofi som uttrycker allt företaget står för -nämligen solitt hantverk kombinerat med modern möbelarkitektur.

 

Naver startades med bakgrund av ett tätt sammarbete mellan formgivarna Søren Nissen och Ebbe Gehl, möbelfabrikerna Aksel Kjersgaard A/S och Gramrode Møbelfabrik A/S samt Kristian Vinther/kay-jay ApS. Målet har från starten varit att skapa en unik möbelkollektion med ett modernt formspråk och ett mycket högt hantverkmässigt utförande.

 

En unik möbelkollektion, som är ett uttryck för danskt kvalitetshantverk tillfört ett unikt formspråk av Navers danska designteam, vilket gör möblerna till långlivade möbelklassiker. Möbelklassiker, som är skapta för att användas av människor. Elegant och kraftfullt.

AK 1350

TV-bänk

24.152:-
(≈ 2.657 EUR)
Ord. pris: 24.152:-

Tuotetiedot

 • Tavaramerkki:

  Naver
 • Mitat:

  L:150 cm B:47 cm H:51 cm
 • Design:

  Nissen & Gehl
 • Materiaali:

  Ek, körsbär, ask alt. valnöt
 • Toimitusaika:

  Ca 8-10 veckor
Visa fler produkter
Liknande produkter