Fri frakt inom Sverige

Summa inkl. moms: :-
 
Sulje/Jatka
Kassalle

Välj utförande

 

Tuotetiedot

AK 1350 TV-bänk är formgiven av Nissen och Gehl för Naver. TV-bänken har en oval form vilket ger ett nätt intryck samtidigt som hantverket är genuint och konstruktionen mycket genomtänkt med smarta fack och lösningar. AK 1300-serien består av TV-bänk, skåp och sideboard och är tillverkad med största omsorg av massivt trä och rostfritt stål. Välj mellan ett stort antal träslag/ytbehandlingar.

Naver

Hos Naver är filosofin "The elegance of power". En filosofi som uttrycker allt företaget står för -nämligen solitt hantverk kombinerat med modern möbelarkitektur.

 

Naver startades med bakgrund av ett tätt sammarbete mellan formgivarna Søren Nissen och Ebbe Gehl, möbelfabrikerna Aksel Kjersgaard A/S och Gramrode Møbelfabrik A/S samt Kristian Vinther/kay-jay ApS. Målet har från starten varit att skapa en unik möbelkollektion med ett modernt formspråk och ett mycket högt hantverkmässigt utförande.

 

En unik möbelkollektion, som är ett uttryck för danskt kvalitetshantverk tillfört ett unikt formspråk av Navers danska designteam, vilket gör möblerna till långlivade möbelklassiker. Möbelklassiker, som är skapta för att användas av människor. Elegant och kraftfullt.

AK 1350

TV-bänk

25.387:-
(≈ 0 EUR)
Ord. pris: 25.387:-

Tuotetiedot

 • Tavaramerkki:

  Naver
 • Mitat:

  Längd: 150 cm
  Bredd: 47 cm
  Höjd: 51 cm
 • Design:

  Nissen & Gehl
 • Materiaali:

  Ek, ask alt. valnöt
 • Toimitusaika:

  Beräknad leverans ca 6–10 veckor
 • Prod. id.:

  16297
Visa fler produkter
Liknande produkter
Write title here...