Summa inkl. moms: :-
 
Sulje/Jatka
Kassalle
Pöydät / AK 1810 Small
Välj utförande
Ek Såpad 
Ek Vitoljad 
Ek Oljad 
Ek Lackad 
Ask Såpad
+56:-
Ask Vitoljad
+56:-
Ask Svartbetsad
+934:-
Valnöt Oljad
+1.932:-
Valnöt Lackad
+1.932:-
     

Tuotetiedot

AK 1810 soffbord från Naver har en elegant design med mjuka former och rena linjer. Serien erbjuder en unik kombination av bordsskiva i massivt trä och ben i rostfritt stål. 

 

AK 1810 har större syskon och även en tvilling - AK 1811 - med ytfinish av Corian®. Corian® med sin elfenbenslika yta är ett vackert och fantastiskt material som består av naturliga mineraler, pigment och akryl.

Naver

Hos Naver är filosofin "The elegance of power". En filosofi som uttrycker allt företaget står för -nämligen solitt hantverk kombinerat med modern möbelarkitektur.

 

Naver startades med bakgrund av ett tätt sammarbete mellan formgivarna Søren Nissen och Ebbe Gehl, möbelfabrikerna Aksel Kjersgaard A/S och Gramrode Møbelfabrik A/S samt Kristian Vinther/kay-jay ApS. Målet har från starten varit att skapa en unik möbelkollektion med ett modernt formspråk och ett mycket högt hantverkmässigt utförande.

 

En unik möbelkollektion, som är ett uttryck för danskt kvalitetshantverk tillfört ett unikt formspråk av Navers danska designteam, vilket gör möblerna till långlivade möbelklassiker. Möbelklassiker, som är skapta för att användas av människor. Elegant och kraftfullt.

AK 1810 Small

Soffbord

7.257:-
(≈ 726 EUR)
Ord. pris: 7.257:-

Tuotetiedot

 • Tavaramerkki:

  Naver
 • Mitat:

  Ø:70 cm H:36 cm
 • Design:

  Nissen & Gehl
 • Materiaali:

  Rostfritt stål - ek, ask alt. valnöt
 • Toimitusaika:

  Ca 8-10 veckor
 • Prod. id.:

  23998
Visa fler produkter
Liknande produkter