• Tuotteet
 • Tavaramerkit
 • Muotoilijat
Comfort Beige
Beige
1.294:-
Choklad
1.294:-
Isgrå
1.294:-
Vit
1.294:-

Tuotetiedot

Comfortkudden kombinerar stöd och komfort på ett helt nytt sätt. Den är tillverkad i samma form som en traditionell kudde som går att forma och puffa som du själv vill. Men utan att du går miste om Tempurmatrialets tryckavlastande egenskaper.

 

Rekommenderas

Kudden rekommenderas till alla människor som vill ha en bekväm nattsömn.

 

Produktbeskrivning

Comfortkudden är inte formgjuten. Den traditionellt formade kudden innehåller ett finfördelat Tempurmaterial (TCT) som ger en mjukare känsla och komfort, samtidigt som de goda tryckavlastande egenskaperna behålls.

 

Kuddkärna

Comfortkudden är tillverkad utifrån Tempur Comfort Technology (TCT). Kudden har ett skal bestående av 2 cm Tempurmaterial klätt i bomull. Insidan är fylld med tusentals individuella mikrokuddar gjorda av granulerat viskoelastiskt och temperaturkänsligt Tempurmaterial.

 

Kuddöverdrag

Velour av hög kvalitet bestående av 75 % naturligt tvättad bomull och 25 % polyester. Det har en antikvalsterbehandling som inte går att tvätta bort.

 

Skötselråd

Velouröverdraget går att ta av och maskintvätta i 60° C. Det grå och det beiga överdragen går att maskintvätta i 40° C. Obs! Kudden går ej att tvätta, endast överdraget.

 

Färg

Vit velour, isgrå velour, mörkgrå velour, chokladbrun velour, samt beige velour.

 

Storlek (B×D)

56×46 cm.

Tempur

TEMPUR madrassen formar sig exakt efter din kropps konturer och ställning, vilket ger nacken, ryggen och benen precis det stöd som behövs. Din ben- och muskelstomme får ett perfekt anatomiskt stöd, som fördelar trycket över hela liggytan. Tryckfördelningen minskar antalet tryckpunkter, vilket nästan eliminerar kroppens behov av att vända och vrida sig under sömnen.

 

När du ligger på TEMPUR madrassen och kudden vilar din ryggrad och dina leder i ett naturligt läge, med högsta möjliga skonsamhet för muskler och nerver. Att ryggraden får vila i en naturlig ställning är av avgörande betydelse för kroppens återhämtning under natten. Ryggraden har en naturlig S-formad ställning som inte kan "fällas" framåt eller bakåt eller till sidan. Om det sker kan du uppleva smärta. När du ligger på en TEMPUR madrass blir tryckavlastningen fullständig. Inte på något ställe utsätts kroppen för högt tryck. TEMPUR rekommenderas av 30000 ryggspecialister världen över.

 

Kärnan i TEMPUR är ett högteknologiskt material som ursprungligen utvecklades för NASAs rymdprogram. Materialet är viskoelastiskt och temperaturkänsligt med öppna celler som formar sig efter din kropp. Tack vare de öppna cellerna kan luft tränga in i madrassen utan att kroppstemperaturen påverkas. Cellstrukturen formar sig efter din kropp och ger fullständigt stöd där det behövs, utan att skapa tryck på andra ställen. När du reser dig upp från TEMPUR materialet återgår det till sin ursprungliga form.

Comfort Beige

Sovkudde

1.294:-
(≈ 142 EUR)
Ord. pris: 1.294:-

Tuotetiedot

 • Tavaramerkki:

  Tempur
 • Mitat:

  B:56 cm D:46 cm
 • Design:

  Tempur
 • Materiaali:

  Överdrag i 75% bomull, 25% polyester
 • Toimitusaika:

  Lagervara
 • Kotisivu:

  www.tempur.se
Liknande produkter