• Tuotteet
 • Tavaramerkit
 • Muotoilijat
Cylinderkudde Beige
Beige
1.668:-
Ice Grey
1.668:-
Choklad
1.668:-

Tuotetiedot

En stilren prydnadskudde till sovrummet eller vardagsrummet som inte bara är vacker utan otroligt härlig att ligga på. Du kan även andvända den som svankkudde. Den är designad för att matcha den Skandinavisk sängkollektionen men passar utmärkt i alla miljöer.

 

Färg

Grå eller beige

 

Storlek

Diameter: 19 cm

Längd: 75 cm

Tempur

TEMPUR madrassen formar sig exakt efter din kropps konturer och ställning, vilket ger nacken, ryggen och benen precis det stöd som behövs. Din ben- och muskelstomme får ett perfekt anatomiskt stöd, som fördelar trycket över hela liggytan. Tryckfördelningen minskar antalet tryckpunkter, vilket nästan eliminerar kroppens behov av att vända och vrida sig under sömnen.

 

När du ligger på TEMPUR madrassen och kudden vilar din ryggrad och dina leder i ett naturligt läge, med högsta möjliga skonsamhet för muskler och nerver. Att ryggraden får vila i en naturlig ställning är av avgörande betydelse för kroppens återhämtning under natten. Ryggraden har en naturlig S-formad ställning som inte kan "fällas" framåt eller bakåt eller till sidan. Om det sker kan du uppleva smärta. När du ligger på en TEMPUR madrass blir tryckavlastningen fullständig. Inte på något ställe utsätts kroppen för högt tryck. TEMPUR rekommenderas av 30000 ryggspecialister världen över.

 

Kärnan i TEMPUR är ett högteknologiskt material som ursprungligen utvecklades för NASAs rymdprogram. Materialet är viskoelastiskt och temperaturkänsligt med öppna celler som formar sig efter din kropp. Tack vare de öppna cellerna kan luft tränga in i madrassen utan att kroppstemperaturen påverkas. Cellstrukturen formar sig efter din kropp och ger fullständigt stöd där det behövs, utan att skapa tryck på andra ställen. När du reser dig upp från TEMPUR materialet återgår det till sin ursprungliga form.

Cylinderkudde Beige

Prynadskudde

1.668:-
(≈ 183 EUR)
Ord. pris: 1.668:-

Tuotetiedot

 • Tavaramerkki:

  Tempur
 • Mitat:

  B:75 cm D:19 cm
 • Design:

  Tempur
 • Toimitusaika:

  Lagervara
 • Kotisivu:

  www.tempur.se
Liknande produkter