• Tuotteet
 • Tavaramerkit
 • Muotoilijat
Tempur Kildyna

Tuotetiedot

Kildynan är idealisk för alla som arbetar i sittande ställning eftersom den avlastar ryggen på ett naturligt sätt. Genom kuddens sluttande form skjuts höfterna framåt, vilket gör att ryggen automatiskt rätas upp.


Rekommenderas
Dynan passar dig som vill sitta rätt och avlasta ryggen.

 

Överdrag
Stretchjersey av hög kvalitet bestående av 75 % polyamid och 25 % bomull.


Skötselråd
Överdraget går att ta av och maskintvätta i 60 grader.
Obs! Kildynan går ej att tvätta, endast överdraget.


Färg
Mörkblå


Storlek
40 x 30 x 9/1 cm

Tempur

TEMPUR madrassen formar sig exakt efter din kropps konturer och ställning, vilket ger nacken, ryggen och benen precis det stöd som behövs. Din ben- och muskelstomme får ett perfekt anatomiskt stöd, som fördelar trycket över hela liggytan. Tryckfördelningen minskar antalet tryckpunkter, vilket nästan eliminerar kroppens behov av att vända och vrida sig under sömnen.

 

När du ligger på TEMPUR madrassen och kudden vilar din ryggrad och dina leder i ett naturligt läge, med högsta möjliga skonsamhet för muskler och nerver. Att ryggraden får vila i en naturlig ställning är av avgörande betydelse för kroppens återhämtning under natten. Ryggraden har en naturlig S-formad ställning som inte kan "fällas" framåt eller bakåt eller till sidan. Om det sker kan du uppleva smärta. När du ligger på en TEMPUR madrass blir tryckavlastningen fullständig. Inte på något ställe utsätts kroppen för högt tryck. TEMPUR rekommenderas av 30000 ryggspecialister världen över.

 

Kärnan i TEMPUR är ett högteknologiskt material som ursprungligen utvecklades för NASAs rymdprogram. Materialet är viskoelastiskt och temperaturkänsligt med öppna celler som formar sig efter din kropp. Tack vare de öppna cellerna kan luft tränga in i madrassen utan att kroppstemperaturen påverkas. Cellstrukturen formar sig efter din kropp och ger fullständigt stöd där det behövs, utan att skapa tryck på andra ställen. När du reser dig upp från TEMPUR materialet återgår det till sin ursprungliga form.

Tempur Kildyna

Ergonomikudde

743:-
(≈ 82 EUR)
Ord. pris: 743:-

Tuotetiedot

 • Tavaramerkki:

  Tempur
 • Mitat:

  B:40 cm D:30 cm
 • Design:

  Tempur
 • Toimitusaika:

  Lagervara
 • Muut tiedot:

  Kildynan går ej att tvätta, endast överdraget (60 grader).
 • Kotisivu:

  www.tempur.se
Liknande produkter