• Tuotteet
 • Tavaramerkit
 • Muotoilijat
Ombracio

Tuotetiedot

Tempur Ombracio sovkudde stödjer dig i din önskade sovposition. Den speciella utformningen bidrar till att förbättra din andning, även om du sover på mage. Formen och materialet har utformats för bättre ventilation, komfort och en mer vilsam sömn.

 

Kudden rekommenderas till dig som sover på mage och till alla som vill ha en bekväm nattsömn.

 

Ombracio är inte formgjuten, kudden innehåller ett finfördelat Tempurmaterial (TCT) som ger en mjukare känsla och komfort, samtidigt som de goda tryckavlastande egenskaperna behålls.

 

Ombracio är tillverkad utifrån TEMPUR Comfort Technology (TCT). Kudden har ett skal bestående av Tempurmaterial klätt i bomull. Insidan är fylld med tusentals individuella mikrokuddar gjorda av granulerat viskoelastiskt och temperaturkänsligt Tempurmaterial.Överdraget tål maskintvätt (60° C), kudden gör det ej.

Tempur

TEMPUR madrassen formar sig exakt efter din kropps konturer och ställning, vilket ger nacken, ryggen och benen precis det stöd som behövs. Din ben- och muskelstomme får ett perfekt anatomiskt stöd, som fördelar trycket över hela liggytan. Tryckfördelningen minskar antalet tryckpunkter, vilket nästan eliminerar kroppens behov av att vända och vrida sig under sömnen.

 

När du ligger på TEMPUR madrassen och kudden vilar din ryggrad och dina leder i ett naturligt läge, med högsta möjliga skonsamhet för muskler och nerver. Att ryggraden får vila i en naturlig ställning är av avgörande betydelse för kroppens återhämtning under natten. Ryggraden har en naturlig S-formad ställning som inte kan "fällas" framåt eller bakåt eller till sidan. Om det sker kan du uppleva smärta. När du ligger på en TEMPUR madrass blir tryckavlastningen fullständig. Inte på något ställe utsätts kroppen för högt tryck. TEMPUR rekommenderas av 30000 ryggspecialister världen över.

 

Kärnan i TEMPUR är ett högteknologiskt material som ursprungligen utvecklades för NASAs rymdprogram. Materialet är viskoelastiskt och temperaturkänsligt med öppna celler som formar sig efter din kropp. Tack vare de öppna cellerna kan luft tränga in i madrassen utan att kroppstemperaturen påverkas. Cellstrukturen formar sig efter din kropp och ger fullständigt stöd där det behövs, utan att skapa tryck på andra ställen. När du reser dig upp från TEMPUR materialet återgår det till sin ursprungliga form.

Ombracio

Ergonomikudde

1.348:-
(≈ 148 EUR)
Ord. pris: 1.348:-

Tuotetiedot

 • Tavaramerkki:

  Tempur
 • Mitat:

  56x48 cm
 • Design:

  Tempur
 • Materiaali:

  Tempurmaterial, polyester, elastiane
 • Toimitusaika:

  Lagervara
 • Kotisivu:

  www.tempur.se
Liknande produkter