Summa inkl. moms: :-
 
Sulje/Jatka
Kassalle
Nojatuolit ja rahit / Cruiser Tyg
Välj tyg
Linara Ricepaper 92 
Linara Silver 69 
Linara Espresso 90 
Linara Indigo 30 
Steelcut Trio 113
+697:-
Steelcut Trio 153
+697:-
Steelcut Trio 383
+697:-
Steelcut Trio 413
+697:-
Hallingdal 100
+697:-
Hallingdal 110
+697:-
Hallingdal 116
+697:-
Hallingdal 190
+697:-
Välj ytbehandling
Ek naturlack 
Ek oljad 
Svartbetsad ek
+697:-
 

Tuotetiedot

Cruiser med formgivning av Marina Bautier är en nätt och elegant fåtölj från Swedese. Med dess naturliga material och enkla form så passar den med lätthet in i de allra flesta hem.

 

Går att få med en rad olika tyger.

Swedese

Swedese Möbler AB är ett klassiskt svenskt möbelföretag med stark förankring i både hem och i offentlig miljö. Swedeses idé är den samma idag som för sextio år sedan: Att skapa vackra möbler för framtiden med avstamp i en modern skandinavisk tradition med framåtblickande formgivare som delar den tidlösa idén om den arkitektoniska helheten.

 

Företaget grundades 1945 av bröderna Yngve och Jerker Ekström samt Sven Bertil Sjöqvist. Yngve var tongivande i ledningen av Swedese ända fram till sin död 1988. Nuvarande ägare är Elisabeth Johansson. Huvudkontoret är beläget i Vaggeryd i Småland där även en av de två fabrikerna finns. Den andra fabriken finns i Äng utanför Nässjö.

 

Tillsammans med namn som Alvar Aalto, Bruno Mathsson, Arne Jacobsen och Poul Kjaerholm utgjorde Yngve Ekström kärnan i den generation formgivare som gjorde begreppet "Scandinavian Modern" känt över världen. Med ett skarpt öga ritade han Swedeses möbler, huvudkontoret, logotypen, fotograferade, gjorde katalogerna, julkorten (med egenhändigt författade dikter). Bäst känd ur Yngve Ekströms stora produktion är vilfåtöljen Lamino från 1956, som fortfarande tillverkas och säljs över hela världen. Lamino utsågs 1999 av tidskriften Sköna Hem till århundradets svenska möbel.

 

Swedeses möbler är gjorda för att hålla länge. Man har därför valt att lämna hela 5 års garanti på sina produkter. Swedeses garanti gäller för defekter i möbelns material och arbete under följande förutsättningar: Eventuella returer och reklamationer ska lämnas in med kvitto till återförsäljaren inom 60 månader från leveransdatum. Slitage orsakat av normal användning, naturliga variationer i trä, läder, fårskinn eller andra naturliga material är inte defekter. Swedese ansvarar inte för felaktig eller ovarsam användning av möbeln, otillräckligt underhåll eller felaktig montering från köparens sida – och inte heller för direkta eller indirekta konsekvenser av detta. Var rädd om din möbel, så håller den en livstid.

Cruiser Tyg

Fåtölj

10.175:-
(≈ 1.018 EUR)
Ord. pris: 10.175:-

Tuotetiedot

 • Tavaramerkki:

  Swedese
 • Mitat:

  B: 72 cm D: 69 cm H: 70 cm
 • Design:

  Marina Bautier
 • Materiaali:

  Stomme i klarlackad ek
 • Toimitusaika:

  ca 6-7 veckor
 • Prod. id.:

  12022
Visa fler produkter
Liknande produkter