Fri frakt inom Sverige

Summa inkl. moms: :-
 
Sulje/Jatka
Kassalle

Välj tyg

Välj utförande ben

 

Tuotetiedot

Altto hög fåtölj från Adea. Fåtöljerna och soffan Altto utstrålar en stram elegans som passar lika bra i hemmet som i den offentliga miljön. Den vackra formen för tankarna bakåt i tiden, samtidigt som de känns fräscha och moderna. Serien är formgiven av Elina Ala-Mononen. 

Adea

Adea har tillverkat kvalitetssoffor i Finland sedan 1994. Deras strategi har alltid varit att erbjuda högkvalitetsmöbler som kombinerar komfort och funktionalitet med stil. En god idé blir inte omodern över en natt, inte ens över tio år. Adea använder bara de bästa materialen i alla produkter , från ramar till klädsel. De befintliga kollektionerna kompletteras ständigt med nya modeller och material som ger ett brett spektrum av produkter och leder de senaste trenderna i världen.

Altto Hög

Fåtölj

14.041:-
(≈ 0 EUR)
Ord. pris: 14.041:-

Gåva på köpet

Just nu erbjuder vi en gåva vid köp över 10.000:-. Gåvan är "Ilse Vas Small" från Georg Jensen (värde 839:-).

Tuotetiedot

 • Tavaramerkki:

  Adea
 • Mitat:

  Bredd: 71 cm
  Djup: 92 cm
  Höjd: 112 cm
  Sitthöjd: 42 cm
 • Design:

  Elina Ala-Mononen
 • Toimitusaika:

  Ca 6–8 veckor
 • Leveranser jul och nyår:

  Sista beställningsdag av lagervaror för leverans innan julafton är 17 december. Vi reserverar oss mot eventuell slutförsäljning. Många av våra leverantörer håller stängt under jul- och nyårshelgerna varför vissa leveranstider på beställningsvaror samt slutsålda lagervaror kan påverkas.
 • Prod. id.:

  19963
Visa fler produkter
Liknande produkter
Write title here...