Fri frakt inom Sverige

Summa inkl. moms: :-
 
Sulje/Jatka
Kassalle
Grå
442:-
Grön
442:-
Klar
442:-
Rose
442:-

Tuotetiedot

Silent, handgjord vas i munblåst glas formgiven av Andreas Engesvik för Muuto. Glaset har omsorgsfullt blivit både slipat och polerat. Silents harmoniska mjuka linjer ger en tidlös vas som skänker glädje i många, många år. Silent finns i två olika storlekar och i flera olika transparenta färger.

Muuto

Tillsammans med dagens främsta skandinaviska designers har designföretaget Muuto en vision att föra tillbaka Skandinavien till positionen som världens ledande region för design. Muuto, det unga men redan internationellt framgångsrika nordiska designföretaget, strävar efter att lägga till ett nytt kapitel i skandinavisk designhistoria och därmed sätta regionen tillbaka i täten på den internationell designscenen. "Vi tror att vägen till framgång för modern skandinavisk design ligger i en stark tro på de främsta yngre formgivarna. Vi ger formgivarna frihet och inspiration för att skapa nya mönster, och vi ser det som ett av Muutos främsta mål att ligga i framkant i utvecklingen av formgivarna", säger Muutos Peter Bonnen, som tillsammans med Kristian Byrge grundat Muuto.

Silent Large Grå

Vas

442:-
(≈ 0 EUR)
Ord. pris: 442:-

Gåva på köpet

Just nu erbjuder vi en gåva vid köp över 10.000:-. Gåvan är "Ilse Vas Small" från Georg Jensen (värde 839:-).

Tuotetiedot

 • Tavaramerkki:

  Muuto
 • Mitat:

  Ø: 15 cm
  Höjd: 19 cm
 • Design:

  Andreas Engesvik
 • Materiaali:

  Munblåst glas
 • Toimitusaika:

  Lagervara
 • Leveranser jul och nyår:

  Sista beställningsdag av lagervaror för leverans innan julafton är 17 december. Vi reserverar oss mot eventuell slutförsäljning. Många av våra leverantörer håller stängt under jul- och nyårshelgerna varför vissa leveranstider på beställningsvaror samt slutsålda lagervaror kan påverkas.
 • Muut tiedot:

  Tål ej diskmaskin
 • Prod. id.:

  32556 / 32551

Produktskiss

Visa fler produkter
Liknande produkter
Write title here...