Summa inkl. moms: :-
 
Sulje/Jatka
Kassalle
Azzaro Bred 4 lådor
4 lådor
4.876:-
5 Lådor
5.879:-
6 Lådor
6.529:-
7 Lådor
7.936:-
Välj toppskiva
Vit mattlackerad mdf 
Oljad ekfanerad mdf 
   
Välj ben eller sockel
Ben 
Sockel grå (5 cm lägre) 

Tuotetiedot

Azzaro från Voice är en av våra mest populära serier som med sina många modeller är en kombinationsmöbel med oändliga variationsmöjligheter. Ett flertal modeller är anpassade till att fungera som TV-bänk. Dessa har funktioner såsom hål i ryggen för kablar och frostade glasdörrar som släpper igenom fjärrkontrollens signaler. Azzaro TVbänk, sideboard, skåp och byrå finns med vit mattlackerad stomme och toppskiva i vitt eller oljad ekfaner.

 

Azzaro har en stomme av vit mattlackerad mdf. Som standard kommer Azzaro med handtag och ben i lackerad aluminium. Som alternativ finns vitlackerade handtag och stålben utan extra kostnad. Ange ert val i meddelandefältet på betalsidan.

Voice

Svenska Voice är ett Jönköpingsbaserat företag som tillverkar nytänkande möbler för en modern livsstil. Företaget tar till sig de senaste trenderna, skapar möbler efter dina behov och har ett öga för innovativ design och smarta idéer. Voice strävar efter att, som de själva beskriver, i ett nära samarbete med marknaden utveckla ett spännande möbelkoncept för medvetna konsumenter.

Azzaro Bred 4 lådor

Byrå

4.876:-
(≈ 536 EUR)
Ord. pris: 4.876:-

Gåva på köpet

Just nu erbjuder vi en gåva (värde 399:-) vid köp över 3.000:-. Gåvan är ljushållaren Chunk of Marble Tealight från Menu, exklusivt framtagen för Länna Möbler. Endast en gåva per köptillfälle.

Tuotetiedot

 • Tavaramerkki:

  Voice
 • Mitat:

  B:80 cm D:40 cm H:60 cm
 • Design:

  Voice
 • Materiaali:

  Lackad MDF/oljat trä/träfanér beroende på materialval. Sockel samt ben till vit stomme är i metall.
 • Toimitusaika:

  4-6 veckor
 • Lisätarvikkeet:

  Ben kan bytas ut mot sockel, vilket gör möbeln 5 cm lägre.
 • Muut tiedot:

  Levereras monterad
 • Kotisivu:

  www.abstracta.se/voice/
Visa fler produkter
Liknande produkter