Fri frakt inom Sverige

Summa inkl. moms: :-
 
Sulje/Jatka
Kassalle
70 cm
33.845:-
85 cm
38.676:-

Välj skinn

Tuotetiedot

Control av Jens Juul Eilersen ger dig total kontroll över stolens ställning. Huvud, rygg och benstöd är redo att ändras för att passa din kropp - allt efter hur du känner för stunden. Benen i krom fungerar som en fjäder och har hjul för att liggfåtöljen lätt ska kunna flyttas. Eilersenkollektionen kommer som alltid med hög kvalitet och god sittkomfort.

Eilersen

Eilersen är ett anrikt danskt företag grundat av Niels Eilersen. Företaget startade med att bygga hästdragna vagnar men när hästtrafiken ersattes av biltrafiken började man tillverka handgjorda klädslar för bilar och bussar. 1934 brann fabriken ned och i och med det bestämde sig Niels Eilersen för att satsa på möbeltillverkning. Sedan dess har företaget fokuserat på produktion av högkvalitativa stoppmöbler. Idag levererar den fjärde generationen Eilersen kvalitetssoffor runt om i världen och märket har blivit synonymt med ett gott hantverk och tidlös design.

Control 70 cm

Liggfåtölj

33.845:-
(≈ 0 EUR)
Ord. pris: 33.845:-

Gåva på köpet

Just nu erbjuder vi en gåva vid köp över 10.000:-. Gåvan är "Ilse Vas Small" från Georg Jensen (värde 839:-).

Tuotetiedot

 • Tavaramerkki:

  Eilersen
 • Mitat:

  Bredd: 70 cm
  Längd: 182 cm
  Sitthöjd: 39 cm
 • Design:

  Jens Juul Eilersen
 • Toimitusaika:

  Ca 3–4 veckor
 • Leveranser jul och nyår:

  Sista beställningsdag av lagervaror för leverans innan julafton är 17 december. Vi reserverar oss mot eventuell slutförsäljning. Många av våra leverantörer håller stängt under jul- och nyårshelgerna varför vissa leveranstider på beställningsvaror samt slutsålda lagervaror kan påverkas.
 • Muut tiedot:

  Fotände kan justeras 45 cm i höjdled. Avtagbar klädsel.
 • Prod. id.:

  1676 / 1674
Liknande produkter
Write title here...